Підсумки року: яким продавцям дзвонили найчастіше в 2018 році Назад

Підсумки року: яким продавцям дзвонили найчастіше в 2018 році

Напередодні нового року прийнято згадувати, чим запам’ятався рік, який спливає. Що об’єднало в 2018 роботу за кордоном, вантажні перевезення та запчастини на Daewoo Lanos, Sens і Nexia?
Image title

2019 обіцяє бути напрочуд продуктивним, і ми йому довіряємо. Втілюйте сміливі рішення, які неодмінно приведуть до успіху, та впевнено крокуйте до своєї мети. А ми подбаємо про те, щоб товари та послуги завжди знаходили своїх покупців.

Напередодні нового року прийнято згадувати, чим запам’ятався рік, який спливає. Розказуємо, які продавці на RIA.com найчастіше отримували дзвінки від зацікавлених покупців.

Вантажні перевезення в ТОПі популярних послуг

Image title

Найбільше дзвінків (3 000+) в цьому році отримав користувач, який пропонував вантажні перевезення по Україні та за кордоном. 2 700+ дзвінків отримали аніматори для дитячих свят. І третє місце по послугам зайняв користувач, який пропонував виклик евакуатора в будь-якому місті (1 700+ дзвінків).

Робота за кордоном — найпопулярніша в 2018

Image title

Найбільше дзвінків отримали роботодавці, які пропонували роботу за кордоном. Перше місце посідає користувач RIA.com, який пропонував роботу з Ізраїлі (1 800+ дзвінків). На другому місці опинилась пропозиція з роботою в Польщі (1 500+ дзвінків), а на третьому — в Німеччині (1 400+ дзвінків).

Запчастини на Daewoo Lanos, Sens та Nexia

Image title

Найбільше дзвінків за рік отримав продавець оригінальних дверей на Daewoo Lanos, Sens та Nexia (900+ дзвінків). Другим за популярністю стали бампери на ті самі моделі (500+ дзвінків). Також українці часто телефонували та цікавились покупкою шин європейських виробників (Germany+Poland) Targum та Bargum PROFIL (500+ дзвінків.)

Ліжко-машина та гумові чоботи

Найчастіше в дитячих товарах цікавились ліжечком у вигляді машини Блискавка МакКвін з мультика «Тачки». В категорії «Одяг» найпопулярнішими за кількістю дзвінків виявились чоловічі гумові чоботи, а в категорії «Хоббі та спорт» — гантелі по 17 кг.

Продавайте товари та послуги, отримуйте ще більше дзвінків та знаходьте нових співробітників на RIA.com в 2019 році.  


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье